Eight schwarz

0 out of 5

Visokotehnološka inovacija na tržištu, u kombinaciji s modernim, bezvremenskim dizajnom, pravi je privlačan pogled u vašem domu. AUGLETICS koristi samo visokokvalitetne i održive materijale kao što su nehrđajući čelik, aluminij i hrastovo drvo. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, sprava za veslanje zauzima vrlo malo prostora i, zahvaljujući integriranim transportnim kotačima, može se lako premjestiti u kut nakon treninga, pa čak i pohraniti sklopljena. Zahvaljujući elektronički kontroliranoj kočnici na vrtložne struje, Eight radi potpuno bez trošenja.

Sa zaslonom osjetljivim na dodir, vi preuzimate svoj trening u svoje ruke: pod profesionalnim vodstvom jedinstvenog, digitalnog AUGLETICS Virtual Coacha, u igri poboljšavate svoju tehniku ​​veslanja i trenirate učinkovitije i dugoročno dugoročno. Na početku zagrijavanja, Virtualni trener javlja vam se putem zaslona osjetljivog na dodir i kontrolira vašu posljednju odabranu konfiguraciju. Na taj način ima sve vaše fiziološke i tehničke podatke nadohvat ruke, a veslački ergometar vam to neprestano pruža.

Nemate toliko prostora kod kuće? Nema problema jer AUGLETICS spravu za veslanje možete nagnuti u položaj koji štedi prostor. Tijekom vremena kada ne trenirate, sprava za veslanje može se sigurno spremiti i spremiti, na primjer u kut vaše sobe. Transportni kotači olakšavaju pomicanje u bilo kojem trenutku.

Inovativna tehnologija u kombinaciji s modernim, bezvremenskim dizajnom čini spravu za veslanje pravim privlačnim za oko u vašem stanu. Neka vas svaki dan iznova inspirira i revolucionizira vaš trening.

Inovativna sprava za veslanje tvrtke AUGLETICS nagrađena je pečatom Computer Bild “TOP BRAND SMART HOME 2020” u kategoriji “Pametne sprave za veslanje”. Ovako praktičan može biti inovativan trening veslanja od kuće, uvjerite se sami.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 395 kg
  Dimenzije 188 × 45 × 95 cm
  Proizvođač

  Hammer

  Maksimalna težina korisnika

  195 kg

  Boja

  Crna

  Kočioni sustav

  Indukcija

  Display

  Profili opterećenja, Udaljenost, Brzina, Otkucaji srca, Kalorije, Watt, Razina otpora, Vrijeme