FT1

0 out of 5

FT1 je savršen body tower za najzahtjevnije treninge, bilo kod kuće ili u hotelima, sportskim klubovima ili wellness centrima. Power station vam nudi nebrojene mogućnosti za individualni dizajn treninga. S fleksibilnim postavkama, opsežnim priborom i sofisticiranim dizajnom šipke za povlačenje, sve vrlo učinkovite studijske vježbe možete izvoditi i kod kuće i prilagoditi ih svom treningu.

FT1 idealan je za slobodne vježbe snage i pripreme za specifične sportove. Težina i visina treninga se lako podešavaju jednoručnim mehanizmom s brzim podešavanjem. Super-zamjenski trening, gdje se težina mora brzo prilagoditi, postaje dječja igra!

Osobito kod višedimenzionalnih pokreta i funkcionalnog treninga, bitan je gladak slijed pokreta. Zahvaljujući visokokvalitetnim kugličnim ležajevima i obloženim čeličnim sajlama, glatko vježbanje je uvijek zajamčeno. Otpor se ravnomjerno i glatko prenosi preko kvalitetnih kolotura, tako da možete uživati ​​u ugodnom osjećaju kretanja uz studijski osjećaj tijekom svake vježbe. Okretni spoj kabelske poteznice može se okretati u oba smjera.

Stanica za snagu FT1 potpuna je i profesionalna sprava za vježbanje kod kuće. Unatoč dimenzijama koje štede prostor, FT1 nudi najveću moguću raznolikost vježbanja i individualni dizajn treninga. Brzo podesive i neovisne poteznice kabela omogućuju vam izvođenje kontroliranih osnovnih i izolacijskih vježbi kao i funkcionalnih pokreta cijelog tijela. S mogućnošću povezivanja i povlačenja sajle i šipki, također možete dovršiti vrlo učinkovitu vježbu s utegom kod kuće bez potrebe za postavljanjem utega!

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 280 kg
  Dimenzije 125 × 137 × 207 cm
  Proizvođač

  INSPIRE by HAMMER

  Max. opterećenje

  2x96kg

  Max. težina korisnika

  120kg

  Blok težine

  2x75kg