SF3

0 out of 5

Stanica za snagu SF3 inovativna je multigym koja kombinira funkcionalni trening na sajli s vođenim treningom na multi-pressu i treningom vlastite težine. Priložena nagnuta klupa i razni dodaci omogućuju vam da trenirate kao da ste u teretani i da oblikujete svoj trening prema svojim individualnim ciljevima. Jednostavno rukovanje, brojne mogućnosti vježbanja i postavke čine power station vašim uređajem za vježbanje cijelog tijela.

Sa SF3 trenirate s višestrukim pritiskom s utegom, s 2 sajle sa samo jednom spravom! Na taj način kombinirate najučinkovitije vježbe sa utegom s funkcionalnim treningom za vaš savršeni trening.

Izvodite učinkovite zgibove, zgibove ili čak gimnastičke vježbe kao što su prednja poluga, stražnja poluga ili zgibovi mišića s integriranim modulom za povlačenje. Nadalje, ergonomska šipka omogućuje intenzivan trening trbušnih mišića s visećim podizanjem nogu ili nožnim prstima na šipku.

Uz višenamjensku klupu za nagib i uteg za multipress, svoj trening možete osmisliti s šipkom za pregibe, užetom za triceps, manžetom za stopala, 2 ručke i 2 dodatna utega od po 2,5 kg. To vam omogućuje izvođenje nekoliko učinkovitih vježbi i varijacija za svaku mišićnu skupinu.

Koristite nagnutu klupu za različite varijante bench pressa, vježbe veslanja ili pregiba za biceps. Precizno podešavanje kuta omogućuje ciljanje i poboljšanje pojedinih mišićnih skupina.

Nakon vježbanja, korišteni pribor možete jednostavno spremiti na okvir  stanice i vaša oprema uvijek ostaje uredna.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 286 kg
  Dimenzije 125 × 165 × 212 cm
  Proizvođač

  INSPIRE by HAMMER

  Max. opterećenje

  140 kg

  Max. težina korisnika

  150 kg

  Blok težine

  2×67,5 kg