Spirit E-Glide

0 out of 5

Brzi eliptični trenažer kombinira klasično kretanje eliptičnog trenažera s pogonom profesionalnih sobnih bicikla. Dodatno opremljen novim sustavom dvostrukog prijenosa, udvostručuje rotaciju diska u usporedbi s konvencionalnim kardio trenažerima. Moguće su vrlo velike brzine vrtnje uz mali otpor – dok se potrošnja kalorija istovremeno povećava do 25%.

“Speed ​​Crossing”: novi osjećaj, jednostavno još zabavniji tijekom treninga. Spirit E-Glide je jedinstvena kombinacija eliptičnog trenažera i profesionalnog speedbikea. Prilagodba otpora također je slična onoj kod ciklusa u zatvorenom, budući da se intenzitet treninga može kontinuirano i ručno podešavati putem okretnog gumba. Zaslon jasno prikazuje odabrani otpor. Za promjenu otpora vježbanja, okrenite gumb za podešavanje otpora u odgovarajućem smjeru. Crvena oznaka na zaslonu pokazuje trenutnu razinu otpora. Što je veći broj, veća je otpornost na znojenje.

Uz Spirit E-Glide možete biti sigurni da će čak i tijekom intenzivnih treninga trenažer biti savršeno siguran i stabilan, zahvaljujući sustavu potpore u četiri točke. Neravni podovi mogu se izravnati pomoću podesivih kapica za noge. Spirit E-Glide možete lako premještati po sobi pomoću dva integrirana transportna kotačića, koji su pričvršćeni na prednju nogu i ručku na stražnjoj nozi. Ne morate brinuti o utičnicama ili dosadnim produžnim kabelima. Eliptični trenažer je dizajniran tako da ne treba struju. Samo displej radi sa tri baterije (AA). Sa svojim kompaktnim dimenzijama od 180 x 60 x 168 cm, Spirit E-Glide ne zauzima puno prostora u vašem domu ili prostoriji za vježbanje. Sigurnosna brava osigurava da vaš Spirit E-Glide može sigurno čekati svoj sljedeći trening s vama.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 110 kg
  Dimenzije 177 × 60 × 173 cm
  Proizvođač

  FINNLO by HAMMER

  Maksimalna težina korisnika

  150 kg

  Boja okvira

  Crna/crvena

  Masa zamašnjaka

  18 kg

  Display

  Udaljenost, broj otkucaja srca, RPM, razina otpora, vrijeme