USPRAVNI BICIKL CardioPace 5.0 NorsK

0 out of 5

Ovdje se inovativnost, ekološki prihvatljivost i moderan dizajn spajaju u fitness spravu koja će vas očarati. Uronite u svijet savršenog treninga, vođen najnovijom tehnologijom i sviješću o našem okolišu. Plemenita drvena estetika CardioPace 5.0 NorsK nije samo praznik za oči, već se i besprijekorno uklapa u životni prostor, motivirajući vas da redovito trenirate u ugodnom i poznatom okruženju.

Uz HAMMER Workouts neprestano vam nudimo nove i motivirajuće tečajeve s vašim ergometrom. Vježbajte zajedno s našim kompetentnim trenerima i ostvarite svoje individualne fitness ciljeve u treninzima od 10 do 50 minuta. Bez obzira koristite li pametni telefon, tablet ili prijenosno računalo, nije potrebna dodatna pretplata.

Sa svojom profinjenom drvenom estetikom, više je od puke opreme za vježbanje, postaje moderan element vašeg uređenja. Naš dizajn od prirodnog drva smanjuje sadržaj plastike za 46% u usporedbi s konvencionalnim biciklom.

Višenamjensko Push & Turn računalo sa šarenim LCD zaslonom daje vam jasan i sažet prikaz vaših podataka o vježbanju. Integrirani semafori za puls i RPM omogućuju vam da na prvi pogled provjerite svoj intenzitet. Uživajte u ukupno 36 treninga i 5 programa za mjerenje otkucaja srca.

Tihi sustav magnetskih kočnica s masom zamašnjaka od 8 kg – CardioPace 5.0 NorsK ergometar koristi najnoviju tehnologiju kako bi vam pružio tiho i ugodno iskustvo vježbanja. Potpuno elektroničko podešavanje otpora omogućuje jednostavno i precizno podešavanje otpora. Uživajte u vježbanju u opuštenoj atmosferi, bilo da gledate TV, slušate glazbu ili čak čitate.

Zahvaljujući integriranim transportnim kotačima uređaj možete lako premjestiti s jednog mjesta na drugo. Nema više zamornog podizanja ili nošenja – samo gurnite jedinicu u željeni položaj.

Categories:Bicikli, Osobna upotreba Tag:

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 39 kg
  Dimenzije 112 × 54 × 140 cm
  Proizvođač

  HAMMER

  Maksimalna težina korisnika

  130 kg

  Boja okvira

  Drveni furnir

  Masa zamašnjaka

  8kg

  Fitnes programa

  12

  Trening programa

  36

  Sjedalo

  jednostavno podešavanje – vertikalno i horizontalno

  Display

  Udaljenost, brzina, broj otkucaja srca, kalorije, RPM, Watt, razina otpora, vrijeme