Fly RX ’23

0 out of 5

Fly RX nije samo eliptični trenažer, već fitness iskustvo u klasi za sebe. Ova jedinstvena sprava pruža vam osjećaj hodanja po oblacima, a istovremeno intenzivno radi i oblikuje mišiće stražnjice i bedara. Sa svojom modernom tehnologijom i izdašnom multimedijskom opremom, uključujući 10″ TFT ekran osjetljiv na dodir, trening nije samo zabava, već vas uvijek iznova motivira.

Uz HAMMER Workouts neprestano vam nudimo nove i motivirajuće tečajeve s vašim eliptičnim trenažerom. Vježbajte s našim stručnim trenerima i postignite vlastite individualne ciljeve u vježbanju od 10 do 50 minuta. Bez obzira koristite li pametni telefon, tablet ili laptop, bez dodatne pretplate.

TFT konzola od 10″ sadrži unaprijed učitane aplikacije kao što su Spotify, Chrome i Kinomap kako bi vaš trening bio zabavniji. Zaslon vam također prikazuje sve važne parametre treninga u stvarnom vremenu. Osim toga, dostupan je 21 različit program treninga, uključujući 12 planinskih programa i profilima doline.

Uz Fly RX doživjet ćete vježbanje koje će vam se činiti kao da lebdite u zraku. Slobodno njišući gazište Fly RX-a pružaju posebno glatko i prirodno kretanje koje se čini kao da lebdite u zraku. Vaša stopala bez napora klize po podu dok eliptični trenažer radi tiho i glatko.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 111 kg
  Dimenzije 158 × 92 × 167 cm
  Proizvođač

  FINNLO by HAMMER

  Maksimalna težina korisnika

  150 kg

  Boja okvira

  Crna

  Masa zamašnjaka

  12 kg

  Display

  Udaljenost, brzina, broj otkucaja srca, kalorije, RPM, Watt, vrijeme