Traka za trčanje Q. VADIS 3.0

0 out of 5

Traka za trčanje HAMMER Q. VADIS 3.0 impresionira sofisticiranim i snažnim značajkama! Kada je rasklopljena i potpuno operativna, možete očekivati ​​brzine do 18 km/h i punu snagu motora trake za trčanje od 2 KS. Držač za bocu vode također je integriran u traku za trčanje. Također se možete povezati s fitness aplikacijom Kinomap za virtualnu motivaciju. Traka za trčanje HAMMER Q.VADIS 3.0 impresionira svojim elegantnim dizajnom, velikim lako čitljivim LED zaslonom i već je 100% unaprijed sastavljena! 

S HAMMER Q.VADIS 3.0 razmaženi ste izborom zahvaljujući širokom izboru programa koji obogaćuju vaš trening trčanja za prilagođeni ili zdravstveno orijentirani trening, uz obilje dodatne raznolikosti trčanja. Možete birati između 12 unaprijed instaliranih programa vježbanja. Svaki program može se podijeliti u 10 dijelova i prema tome postaviti nagib i brzinu. 2 korisnička programa podijeljena su u 10 odjeljaka. Brzinu, nagib i vrijeme trčanja možete sami prilagoditi. S 2 programa za srce (samo uz dodatnu traku za prsa) možete sigurno trenirati prema postavljenom broju otkucaja srca. Brzinu i vrijeme rada također možete unaprijed postaviti. Vaš Q.VADIS 3.0 savršen je stroj za trčanje koji će se stvarno osloboditi nakon napornog radnog dana!

Imate mali stan i samo malo mjesta za traku za trčanje? Q.VADIS 3.0 nudi inovativnu i jedinstvenu funkciju sklapanja kako biste mogli uživati ​​u udobnom životnom okruženju. Mehanizam preklapanja omogućuje praktično sklapanje trake za trčanje vodoravno ili okomito.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 69 kg
  Dimenzije 160 × 70 × 140 cm
  Proizvođač

  HAMMER

  Površina za trčanje

  140 x 48 cm

  Raspon brzine

  1- 18 km/h

  Nagib

  0 – 12%

  Maksimalna težina korisnika

  130 kg

  Boja okvira

  Crna

  Display

  udaljenost, brzina, broj otkucaja srca, kalorije, nagib, vrijeme