USPRAVNI BICIKL Varon XTR BT

0 out of 5

FINNLO Varon XTR je vrhunski ergometar koji se može koristiti za postizanje kondicije kroz siguran, ciljani trening izdržljivosti i krvožilnog sustava. Vrlo raznoliki računalni programi na Varon XTR motiviraju vas na redovite fitness vježbe i nikad vam neće dosaditi u tom procesu. Dinamično kretanje koraka zagrijava vaš krvožilni sustav tako da možete sagorjeti više kalorija i masti. Na taj način ne samo da promičete bolje zdravlje, već i ciljano vježbate za vitkije, lijepo oblikovano tijelo.

Sve funkcije na Varon Loxon XTR kontroliraju se putem računala s jasnim LCD zaslonom Blue Blacklight. Ovo trajno prikazuje 9 vrijednosti, uključujući: udaljenost, vrijeme, kalorije, brzinu, učestalost koraka, izvedbu, program vježbanja, runde od 400 m i vaš puls. 8 profila vježbanja i 2 pulsna programa osiguravaju najveću raznolikost. Oni se mogu lako prilagoditi pomoću gumba za brzi odabir. Unesite određenu vrijednost snage ili pulsa i vaš će ergometar neovisno kontrolirati razine otpora kako bi te vrijednosti bile pod kontrolom. Kontrola opterećenja neovisna o brzini vrtnje može se postaviti u rasponu od 41 koraka, između 20 i 400 vata (u skladu sa standardom DIN EN 957) Dodatne premium značajke: mjerenje pulsa za oporavak s rezultatom fitnessa, držač za tablet/pametni telefon i USB punjač.

Savršen položaj sjedenja može se postići na FINNLO ergometru Varon XTR zahvaljujući njegovom višesmjernom podešavanju. Upravljač i sjedalo/sjedalo mogu se okomito i vodoravno podešavati. Podstavljeno sjedalo/sjedalo također osigurava udobnije sjedenje tijekom duljih treninga. Varon XTR Plus je opremljen indukcijskim kočionim sustavom koji zahtijeva malo održavanja, preciznim kugličnim ležajevima i masom zamašnjaka od 8 kg kako bi se osigurao tečan, tih rad.

Categories:Bicikli, Osobna upotreba Tag:

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 41 kg
  Dimenzije 112 × 55 × 130 cm
  Proizvođač

  HAMMER

  Maksimalna težina korisnika

  130 kg

  Boja okvira

  Siva

  Masa zamašnjaka

  8 kg

  Fitnes programa

  8

  Trening programa

  8

  Sjedalo

  jednostavno podešavanje – vertikalno i horizontalno

  Display

  Udaljenost, brzina, broj otkucaja srca, kalorije, RPM, Watt, vrijeme