USPRAVNI BICIKL Cardio Motion BT

0 out of 5

Tražite li visokokvalitetan, ultra-čvrst i udoban bicikl s niskim okvirom za jednostavno postavljanje i automatskim fitness programima? Tražite li i izvanredno jasne, razumljive i nekomplicirane računalne kontrole? Ako je tako, Cardio Motion BT je savršen izbor za vas! Pokretni dijelovi vašeg Cardio Motion BT-a podvrgnuti su testu izdržljivosti od preko 100.000 okretaja kako bismo mogli osigurati da uživate u prednostima svog ergometra još dugo vremena. Sve komponente, poput kugličnih ležajeva i elektronike, vrhunske su kvalitete i dizajnirane za intenzivnu upotrebu.

Uz HAMMER Workouts neprestano vam nudimo nove i motivirajuće tečajeve s vašim Cardio Motionom. Vježbajte zajedno s našim kompetentnim trenerima i ostvarite svoje individualne fitness ciljeve u vježbama od 10 do 50 minuta. Sve na jednom mjestu i bez dodatne pretplate.

S posebno razvijenim Upright-Fit dodatkom možete aktivno poboljšati svoje držanje. Ispravljate gornji dio tijela i održavate ugodno ravno i zdravo držanje dok sjedite na svom Cardio Motion BT. U mnogim aktivnostima koje radimo svaki dan, gornji dio tijela naginjemo prema naprijed, a ramena i vrat se pomiču prema prsima. Bilo da vozite automobil ili gledate u pametni telefon, to uzrokuje skraćivanje, napetost i bol mišića. Upright-Fit rukohvat sedla za uspravno držanje sprječava razvoj savijenog položaja i povezanu bol u području leđa i vrata. Naručite sada i aktivno poboljšajte svoje držanje!

Vaš ergometar omogućuje vam mijenjanje kuta upravljača prema vašim fitness ciljevima. Birajte između opuštenog položaja, položaja usmjerenog na performanse, sportskog položaja ili položaja prilagođenog leđima. Ergonomsko sjedalo lako se podešava u savršen položaj sjedala putem poluge za brzo podešavanje, što omogućuje visinu tijela između 1,55 m i 1,90 m. Visina sjedala, kut i udaljenost do upravljača mogu se promijeniti u nekoliko sekundi kako bi odgovarali različitim članovima obitelji.

Opustite se i uživajte u nesmetanom vježbanju. Elektronički magnetski sustav kočenja posebno je izdržljiv, vrlo tih i provjerene kvalitete. Masa zamašnjaka od 8 kg i vrhunski sustav kugličnih ležajeva osiguravaju da vaš Cardio Motion BT komforni ergometar radi glatko i vrlo tiho. Nema škripe, škripanja ili zveckanja kao što ćete pronaći kod jeftinih početnih modela. To znači da možete uživati ​​u nesmetanom vježbanju bilo kada, noću ili danju – čak i ispred TV-a – i samo se koncentrirati na vježbanje.

Categories:Bicikli, Osobna upotreba Tag:

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 37 kg
  Dimenzije 110 × 52 × 140 cm
  Proizvođač

  HAMMER

  Maksimalna težina korisnika

  130 kg

  Boja okvira

  Crna

  Masa zamašnjaka

  8 kg

  Fitnes programa

  12

  Trening programa

  22

  Sjedalo

  jednostavno podešavanje – vertikalno i horizontalno

  Display

  Udaljenost, brzina, broj otkucaja srca, kalorije, RPM, Watt, vrijeme