Traka za trčanje Alpine TFT

0 out of 5

Moćan i individualan u isto vrijeme! Ako je trčanje vaša strast, onda je Alpine TFT traka koju morate imati. Od udobne površine za trčanje i modernog multimedijskog računala do bezbrojnih fitness programa, čak će i ambiciozni sportaši doći na svoje.

Uz Virtual Active  odaberite svoju omiljenu rutu, bilo da se radi o planinskim krajolicima, plažama ili livadama. Zaslon nudi optimalan pregled treninga i planiranje vašeg treninga.

Uz HAMMER Workouts neprestano vam nudimo nove i motivirajuće satove na vašoj traci za trčanje. Vježbajte zajedno s našim kompetentnim trenerima i ostvarite svoje individualne fitness ciljeve u treninzima od 10 do 50 minuta. Bez obzira koristite li pametni telefon, tablet ili laptop, bez dodatne pretplate.

Velika površina za trčanje jamči sigurnost i udobnost tijekom treninga. Osim toga, podstavljena XXL površina rasterećuje vaše zglobove i osigurava osjećaj trčanja kao na šumskom tlu.

Dodijelite željenu brzinu ili postavku nagiba svakom od 4 gumba za brzi odabir. Gumbi su savršeno postavljeni i omogućuju jednostavno rukovanje čak i tijekom trčanja. Ukupno 8 brzih gumba dovodi vas do cilja samo jednim dodirom i tako vam nudi još učinkovitiji trening!

Savijte, smotajte, spremni! Uz pomoć sklopivog mehanizma i laganih transportnih kotača, svoju traku za trčanje možete spremiti u tren oka nakon uspješnog treninga.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 98 kg
  Dimenzije 196 × 88 × 144 cm
  Proizvođač

  HAMMER

  Površina za trčanje

  156 x 51 cm

  Raspon brzine

  1- 22 km/h

  Nagib

  0 – 12%

  Maksimalna težina korisnika

  160 kg

  Boja okvira

  Crna

  Display

  Udaljenost, brzina, broj otkucaja srca, kalorije, nagib, vrijeme