Speed Race

0 out of 5

Pedalirajte s ovim izvrsnim biciklom i kontrolirajte svoju brzinu pomoću inovativne magnetske kočnice. Trening uz Speed ​​Race ojačat će vaše mišiće potkoljenice i bedara dok ćete sagorjeti puno kalorija. Svaki brzinski trening ojačat će vaš kardiovaskularni sustav. Sobni bicikl također nudi izvrsnu vježbu za mišiće donjeg dijela trupa, što uključuje dorzalne i bočne trbušne mišiće. Njihova se izvedba još više povećava kada okrećete pedale dok stojite. 

Brzinska utrka dovest će do vašeg osobnog najboljeg rezultata i pripremit će vas za sljedeću biciklističku sezonu vježbajući kod kuće – bez obzira na vremenske prilike.

Uz HAMMER Workouts neprestano vam nudimo nove i motivirajuće tečajeve s vašim Speedbikeom. Vježbajte zajedno s našim kompetentnim trenerima i ostvarite svoje individualne fitness ciljeve u vježbama od 10 do 50 minuta. Sve na jednom mjestu i bez dodatne pretplate.

Speed ​​Race dolazi s najboljim magnetskim kočionim sustavom na današnjem tržištu. Za razliku od tradicionalnih kočionih sustava od filca, magnetski kočioni sustav koji se koristi u Speedbikesima radi potpuno tiho i ne zahtijeva održavanje. Otpor vježbanja kontrolira se udaljenošću između magneta i zamašnjaka. Što je manja udaljenost, to je veći otpor i to će vaš trening biti intenzivniji. Ova vrsta kontrole otpora je potpuno beskontaktna, stoga se ne haba i potpuno je tiha.

Brojač otpora nalazi se nadohvat ruke na glavnom okviru za ručno podešavanje progresivnog otpora. Postavite otpor na onoliko visoko ili nisko koliko vam je potrebno. A ako se ikad zanesete i počnete ubrzavati, jednostavno pritisnite crveni okretni gumb za pokretanje hitnog zaustavljanja pomoću magnetskog kočionog sustava koji ne zahtijeva održavanje kako biste usporili zamašnjak.

Tihi trening brzine Sportske sekvence i inovativna tehnologija učinit će vježbanje zabavnim i držati vas beskrajno motiviranima. Masa zamašnjaka od 16 kg, pogon s užljebljenim remenom s fiksnim bačvastim pogonom i visokokvalitetni kuglični ležajevi zajedno jamče uzbudljive treninge koji će vas motivirati da date sve od sebe. Možete osjetiti bešuman, gladak rad sustava sa svakim pritiskom na pedale, što vam omogućuje da se potpuno usredotočite na svoju izvedbu. Svoj Speedbike možete koristiti u bilo koje doba – danju ili noću – i nikoga nećete ometati dosadnom bukom koja se ponavlja. Ništa ne smije stajati na putu vašem adrenalinskom udaru tijekom brzih sekvenci!

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 42 kg
  Dimenzije 115 × 50 × 134 cm
  Proizvođač

  HAMMER

  Maksimalna težina korisnika

  130 kg

  Boja okvira

  Crna

  Masa zamašnjaka

  16 kg

  Kočioni sustav

  Trajni magnet

  Display

  Udaljenost, brzina, broj otkucaja srca, RPM, vrijeme