CrossPace 5.0 NorsK

0 out of 5

Pretvorite svoj dom u mjesto gdje fitness i stil idu ruku pod ruku. CrossPace 5.0 NorsK impresionira svojom stabilnošću i zapanjujućim dizajnom od prirodnog drva. Eliptični trenažer nije samo vrlo funkcionalan dio opreme za vježbanje, već i pravi privlačan pogled koji obogaćuje vaše prostorije toplinom i elegancijom koju mogu pružiti samo prirodni materijali. S prilagodbom nagiba u 3 razine, možete prilagoditi i intenzivirati vježbanje prema svojim željama.

Uz HAMMER Workouts neprestano vam nudimo nove i motivirajuće tečajeve s vašim eliptičnim trenažerom. Vježbajte zajedno s našim kompetentnim trenerima i ostvarite svoje individualne fitness ciljeve u treninzima od 10 do 50 minuta. Bez obzira koristite li pametni telefon, tablet ili laptop, bez dodatne pretplate.

Dizajn prirodnog drva skladno se uklapa u svaku prostoriju i daje joj toplu i privlačnu atmosferu. CrossPace 5.0 NorsK nije samo dio opreme za vježbanje, već i element dizajna. Naš dizajn od prirodnog drva smanjuje količinu plastike za 68% u usporedbi s konvencionalnim eliptičnim trenažerom.

CrossPace 5.0 NorsK nudi vam intenzivan trening koji cilja na vaše masne rezerve. Tekući pokreti izazivaju vaše mišiće i dovode vaš kardiovaskularni sustav do pune brzine. Iskusite optimalno sagorijevanje masti i radite na svom tijelu iz snova – iz udobnosti vlastitog doma.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 71 kg
  Dimenzije 162 × 64 × 180 cm
  Proizvođač

  FINNLO by HAMMER

  Maksimalna težina korisnika

  130 kg

  Boja okvira

  Smeđa

  Masa zamašnjaka

  20kg

  Display

  Profili opterećenja, Udaljenost, Brzina, Otkucaji srca, Kalorije, RPM, Watt, Vrijeme