Aquon Evolution

0 out of 5

Želite iskusiti pravo veslanje ne samo na otvorenom već i u vlastitom domu? Onda je ovaj nagrađivani uređaj prava stvar za vas! Veslanje je savršena vježba za cijelo tijelo za optimalan kardiovaskularni trening s vrlo visokim unosom kalorija. S ovom spravom sada možete veslati kod kuće kao da ste na vodi i iskoristiti brojne prednosti treninga veslanja.

Zahvaljujući sportskom sjedalu s kugličnim ležajem, postižete posebno nisko trenje pri kretanju na 135 cm dugoj aluminijskoj tračnici i veslate glatko kao na vodi. Uzak razmak stepenica od samo 9 cm stvara ergonomsko držanje i ravnu os nogu. To rezultira nježnim pokretima svih uključenih zglobova i realističnim osjećajem veslanja. Zbog niske visine sjedala od 45 cm, odmah se osjećate kao da ste u profesionalnom veslačkom čamcu i uživate u lakom pristupu.

Integrirano računalo za vježbanje s LCD zaslonom s plavim pozadinskim osvjetljenjem uvijek vam prikazuje sve relevantne parametre. To vam omogućuje da u svakom trenutku optimalno provjerite svoj trening i prilagodite ga svojim individualnim ciljevima. Kod veslanja 12 raznolikih programa treninga osigurava maksimalnu motivaciju. Spajanjem uobičajenog remena za prsa s Bluetooth prijemnikom računala možete provjeriti broj otkucaja srca i završiti 4 programa vježbanja s kontrolom pulsa.

Iako je sprava za veslanje prikladna i za korisnike tjelesne visine do 2 m zbog 182 cm dugačke vučne trake, ipak oduševljava svojim ekonomičnim dimenzijama i uklapa se u svaki dom. Integrirani transportni kotači omogućuju fleksibilno pozicioniranje uređaja. Zahvaljujući praktičnom mehanizmu za sklapanje, vaša sprava za veslanje može se sklopiti u jednom jednostavnom koraku nakon treninga i pohraniti na način koji štedi prostor.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 45 kg
  Dimenzije 240 × 50 × 107 cm
  Proizvođač

  Hammer

  Maksimalna težina korisnika

  150 kg

  Boja

  Crna/siva

  Kočioni sustav

  Magnetski i zračni sustav

  Display

  Udaljenost, broj otkucaja srca, kalorije, Watt, vrijeme