Traka za trčanje Q. VADIS 10.0

0 out of 5

Tražite li traku za trčanje s odličnim karakteristikama? Mora biti high-tech i imati veliki zaslon osjetljiv na dodir? Q.VADIS 10.0 je upravo ono što ste tražili! Poboljšajte svoju kondiciju kod kuće i nastavite pobjeđivati ​​vlastita najbrža vremena. 

Dodajte više raznolikosti svom treningu s aplikacijama za fitness kao što su ZWIFT i Kinomap (unaprijed instalirane). Pretvorite svoj dom u stazu za trčanje i nagradite se jedinstvenim osjećajem trčanja koji vam samo Q.VADIS 10.0 može pružiti!

Svi vaši podaci o vježbanju lako su dostupni putem velikog 15,6″ dodirnog zaslona. Pristupite sljedećim podacima u šarenim dijagramima putem dodirne kontrole: udaljenost, nagib, kalorije, broj otkucaja srca, vrijeme vježbanja, brzina, pristup raznim aplikacijama, USB pristup, postavke, rute uživo i veliki izbor integriranih programa obuke.

Super meko područje gaznog sloja prigušeno vibracijama, u kombinaciji sa sustavom prigušivanja u 6 točaka, osigurava realističan osjećaj trčanja pri svakom koraku. Slijed pokreta koji je pogodan za zglobove na traci za trčanje čini se kao da trčite po mekom šumskom tlu. Ova inovativna tehnologija trake za trčanje omogućuje vam da završite najduže treninge bez napora.

Revolucionarni sklopivi sustav osigurava da vaš ograničen životni prostor ne bude ugrožen. Inovativni i revolucionarni sklopivi sustav Q.VADIS 10.0 omogućuje zaključavanje trake za trčanje u okomitom položaju kada završite s treningom. Praktični integrirani transportni valjci omogućuju vam premještanje sustava bez napora.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 95 kg
  Dimenzije 181 × 83 × 143 cm
  Proizvođač

  HAMMER

  Površina za trčanje

  152 x 51 cm

  Raspon brzine

  1- 22 km/h

  Nagib

  0 – 12%

  Maksimalna težina korisnika

  150 kg

  Boja okvira

  Crna

  Display

  Udaljenost, brzina, broj otkucaja srca, kalorije, nagib, razina otpora, vrijeme