Autark 2500

0 out of 5

Autark 2500 – Toranj za vježbanje “studijske kvalitete” i “strength-turbo” za profesionalni fitness i trening snage kod kuće. Uključuje funkciju opružača/ispružača nogu, povlačenje kabela podesivo po visini i poboljšani pritisak nogama.

 S vrhunskom stanicom za višestruku snagu Autark 2500 tvrtke FINNLO možete vježbati sve svoje važne mišićne skupine baš kao što biste to radili u profesionalnom fitness studiju, ali u udobnosti vlastitog doma. Budući da je stanica opremljena blokom s utezima od 80 kg (opcijski dostupan sa 100 kg), čak i naprednim bodybuilderima zajamčena je učinkovita izgradnja mišića. Bočno povlačenje sajle koje se može rotirati za 160° osigurava savršeno izolirane vježbe za vaš gornji dio tijela i noge.

Ciljajte i izgradite mišiće nogu s zasebnom, optimiziranom jedinicom za potisak nogu. Učinkovitost ove vježbe je vrlo blizu čučnjeva, iako s ovom vježbom možete ići lagano na leđima.

Autark 2500 tvrtke FINNLO također je idealan za jačanje mišića donjeg dijela leđa i stražnjice, kao i listova.

Stanica za vježbanje snage FINNLO Autark 2500 nudi razne vježbe za svaku mišićnu skupinu kao i profesionalne mogućnosti prilagodbe i prilagodbe koje ovu multistanicu čine pravom alternativom odlasku u teretanu (također savršenu za one veće od 2 m)

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 260 kg
  Dimenzije 165 × 220 × 215 cm
  Proizvođač

  INSPIRE by HAMMER

  Max. opterećenje

  100kg

  Max. težina korisnika

  120kg

  Blok težine

  80kg