RowFlow 5.0 NorsK

0 out of 5

Uronite u iskustvo vježbanja koje ne samo da predstavlja izazov vašim mišićima, već i štiti okoliš. Visokokvalitetna izrada i plemeniti drveni stil čine RowFlow 5.0 NorsK privlačnim za oko u svakoj prostoriji. S različitim varijacijama držanja možete prilagoditi svoju vježbu i ciljati različite mišićne skupine. Bilo širokim ili uskim hvatom – imate potpunu kontrolu nad svojim vježbanjem!

Drveni dizajn stvara umirujuću i prirodnu atmosferu i bez plastičnog kućišta. Uronite u svijet vode i uživajte u skladnoj igri moderne tehnologije i bezvremenske ljepote drva.

Oblik sjedala savršeno se prilagođava prirodnim konturama vašeg tijela. Bez obzira radite li kratke intenzivne intervale ili dužu sesiju izdržljivosti, sportsko sjedalo s kugličnim ležajem na vrhunskim aluminijskim vodilicama osigurava glatko i vrlo dinamično kretanje.

Nježni i tečni pokreti vode ne samo da treniraju vašu izdržljivost i snagu, već i ravnotežu i koordinaciju, a ugodni su i za vaše zglobove. Intenzitet vježbanja možete regulirati podešavanjem količine vode u spremniku kao i snage zaveslaja, tako da uvijek veslate u optimalnom rasponu. Visokokvalitetni spremnik za vodu izrađen od robusnog polikarbonata pruža umirujući zvuk vode.

Uz HAMMER Workouts, neprestano vam nudimo nove i motivirajuće satove s vašom spravom za veslanje. Vježbajte s našim stručnim trenerima i ostvarite svoje individualne fitness ciljeve u vježbama od 10 do 50 minuta. Bez obzira koristite li pametni telefon, tablet ili laptop, bez dodatne pretplate.

Pozivamo vas da uronite u svijet veslanja na vodi i otkrijete neograničene mogućnosti ove izuzetne opreme za trening. Pripremite se premašiti svoje fitness ciljeve i dosegnuti novu razinu izvedbe! Naša NorsK oprema za fitness neprimjetno se uklapa u životni prostor s iznimnim dizajnom u plemenitom drvenom izgledu, motivirajući trenirati u ugodnom i poznatom okruženju. To znači da su uvijek prisutni i pozivaju vas na redovitu tjelovježbu.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 44 kg
  Dimenzije 205 × 57 × 103 cm
  Proizvođač

  Hammer

  Maksimalna težina korisnika

  150kg

  Boja

  Crna/drvo

  Kočioni sustav

  Otpornost na vodu

  Display

  Udaljenost, brzina, broj otkucaja srca, kalorije, RPM, vrijeme