Speed Race S

0 out of 5

Započnite vježbanje s HAMMER Speedbike Speed ​​Race S i iskusite savršeno koordinirane visokotehnološke značajke visokokvalitetnog sobnog bicikla kod kuće. Pedalirajte punom brzinom i prilagodite moderni magnetski sustav kočenja kako vam odgovara. Elektroničko podešavanje otpora je regulator performansi za vaše sesije brzine. Ojačajte mišiće potkoljenice i bedara uz Speedbike Speed ​​Race S i pritom sagorite gomilu kalorija. Inspirirajte se Speedbikeom i započnite svoju sljedeću biciklističku sezonu kod kuće sa zamahom, bez obzira na vremenske prilike.

Sa Speed ​​Race S računate na kvalitetu, a zauzvrat dobivate vrhunski i moderan magnetski kočioni sustav koji radi potpuno bešumno i bez potrebe za održavanjem. Otpor treninga se precizno i ​​elektronički kontrolira na računalu preko udaljenosti između magneta i zamašnjaka. Što je manja udaljenost, veći je otpor i intenzivniji je speedbike trening. Ova pametna vrsta kontrole otpora potpuno je beskontaktna i stoga se ne haba. Preciznost kontrole električnog otpora još je jedna velika prednost u usporedbi s ručno podesivim sustavima magnetskih kočnica, koji su ugrađeni u većinu bicikala. To znači, na primjer, da se željeni otpori mogu postaviti brzo i precizno za intervale.

Trening sa Speedbikeom idealan je za osobe do 2 m visine, zahvaljujući podesivom sjedalu i upravljaču. Dobar položaj sjedenja na speedbikeu je od vitalne važnosti, zbog čega vam Speed ​​Race S nudi ne manje od 5 točaka prilagodbe za savršen položaj. Visina sjedala se može podešavati u 10 stupnjeva. Položaj sjedala također se može podesiti vodoravno na željeni položaj sjedenja u samo nekoliko koraka pomicanjem klizača sjedala. Također se može podesiti kut nagiba sjedala. S polugom pedale u vodoravnom položaju, kut između bedra i potkoljenice trebao bi biti 90°. Kako bi se osigurala savršena potpora za ruke, visina sportskog upravljača ima podešavanje u 4 stupnja. Ručke s više položaja otporne su na znoj i ugodne su za držanje. Visokokvalitetna površina upravljača može se jednostavno obrisati vlažnom krpom nakon treninga. Ručica pedale je savršeno poravnata za kretanje.

Sustav potpore u 4 točke ima kapice za podešavanje visine pričvršćene na stopala. Oni vam nude savršenu stabilnost i siguran oslonac. Visokokvalitetna i sportska konstrukcija jamči vam siguran osjećaj čak i tijekom vaših brzih sesija i snažnih udaraca pedale dok stojite. Mobilnost ne predstavlja nikakav problem unatoč čvrstoj konstrukciji. Opremljen je s dva vrhunska integrirana transportna kotača na prednjoj nozi tako da se vaš Indoor Cycle može lako premjestiti na željeno mjesto.

Pošaljite upit

  Tehničke specifikacije

  Težina 43 kg
  Dimenzije 120 × 51 × 135 cm
  Proizvođač

  HAMMER

  Maksimalna težina korisnika

  150 kg

  Boja okvira

  Crna

  Masa zamašnjaka

  20kg

  Kočioni sustav

  Trajni magnet

  Display

  Udaljenost, brzina, broj otkucaja srca, RPM, razina otpora, vrijeme